Marika Fingerroos yhä huippunäyttävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

Nyt takavuosien kohukaunotar on päässyt nauttimaan kesän parhaista puolista, eli auringosta ja lekottelusta. Hän on nimittäin julkaissut sosiaalisessa mediassa upean bikinikuvansa. Sen perusteella povipommina aikoinaan tunnetuksi tullut kaunotar on yhä huippunäyttävässä kunnossa.

View this post on Instagram

Pian biksukelit😍☀️

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.