Noora Karma muistuttaa suojakertoimesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisiosta vuosien varrella tunnetuksi tullut Noora Karma on taikuri ja mentalisti, joka tähditti muutama vuosi sitten myös omaa nimeään kantanutta ohjelmaansa MTV3-kanavalla. Nyt näyttävä julkkiskaunotar on nauttinut kesähelteistä tyylikkäästi ja muistuttaa aurinkosuojauksesta.

Noora Karma julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseeraa ruskeana bikineissä esitellen samalla upeaa rantakuntoaan. Samalla hän kuitenkin muistuttaa seuraajilleen aurinkosuojauksen tärkeydestä, sillä hän viittaa jopa suojakertoimeen 50 kuvatekstissään. Kuva on mahdollisesti ikuistettu Caprille suuntautuneella lomamatkalla.

Noora Karma nähtiin taannoin monien muiden suomalaisten julkkisten tavoin osallistumassa suosittuun Selviytyjät-realitysarjaan. Hänet juonittiin lopulta ulos pelistä. Myöhemmin hän julkaisi kuvan itsestään ”luisevana, likaisena & haisevana” ja viisi kiloa aikaisempaa kevyempänä. Asuminen viidakossa oli siis vaatinut veronsa.