Sharon Osbourne kielsi Trumpia käyttämästä Ozzyn kappaletta mainoksessaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tunnettujen rock- ja popkappaleiden luvaton käyttö poliitikkojen mainoksissa hiertää usein niiden taustalla olevien artistien tunteita. Nyt Donald Trumpin halutaan lopettavan Ozzy Osbournen hitin käyttö kampanjassaan.

Trumpin tuoreessa kampanjamainoksessa nähdään pätkiä Demokraattisen puolueen esivaaleista Ozzy Osbournen Crazy Train -kappaleen soidessa taustalla. Kohtaus vaihtuu kuvaan Trumpista, joka nousee lavalle yleisön hurratessa.

Sharon Osbourne ei ole mielissään aviomiehensä kappaleen käyttämisestä Trumpin mainoksessa. Hänen mukaan Crazy Trainia käytettiin ilman lupaa. Sharon kehotti kokeilemaan mielummin, antaisivatko Kanye West, Kid Rock tai Ted Nugent käyttää musiikkiaan Trumpin mainoksissa.

– Lähetämme huomautuksen Trumpin kampanjalle, jossa kiellämme heitä käyttämästä Ozzyn musiikkia poliittisissa mainoksissa, Sharon Osbourne twiittasi.