Fanit uskovat Kylie Jennerin olevan raskaana – syynä Khloe Kardashianin video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jennerin on epäilty odottavan toista lastaan. Syynä on Khloe Kardashianin Instagram-tarinoissaan jakama tuore video. Khloe kuvaa videoillaan 35. syntymäpäiväjuhliensa kakkua ja koristeluja.

Videon lopussa kuullaan naisen ääni, joka vaikuttaa sanovan ”I’m pregnant”, eli ”olen raskaana”. Fanit ovat vakuuttuneita kyseessä olevan Kylien ääni. He uskovat tähden paljastaneen vahingossa videolla odottavansa raskaana. Huhua ei ole kuitenkaan ole toistaiseksi vahvistettu tai kiistetty.

Kylie Jennerillä on ennestään yksi lapsi poikaystävänsä, räppäri Travis Scottin kanssa. Pariskunnan Stormi-tytär syntyi helmikuussa 2018. Kylien ja Travisin on huhuttu jo jonkin aikaa suunnittelevan perheenlisäystä.