Kuin elokuvista: Epäilty putosi katon läpi poliisien eteen – katso video

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisin työ on osoittautunut yllättävän helpoksi Iso-Britannian Manchesterissa. Poliisin etsimä mies putosi kirjaimellisesti virkavallan silmien eteen. Matty Walsh oli pitämässä juhlia kotonaan poliisin soitettua yllättäen ovikelloa.

Yksi juhlavieraista katosi saman tien, kunnes hän teki näyttävän sisääntulon poliisien haastatellessa paikallaolijoita olohuoneessa. Katosta kuului voimakas ääni, ja yhtäkkiä joku putosi sen läpi. Kyseessä oli juurikin samainen mies, jota poliisi oli saapunut etsimään juhliin. Tilanne ikuistui videoksi paikalla olleen juhlavieraan ansiosta.

Daily Star -lehden mukaan Manchesterin poliisi on vahvistanut pidättäneensä miehen kotibileissä. Pidätettyä epäillään pahoinpitelystä ja lähestymiskiellon rikkomisesta.