Autoilijat hieraisivat silmiään moottoritiellä – Toy Storyn hahmot roikkuivat rekan perässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 1995 ilmestyneen animaatioelokuva Toy Story – leluelämää hahmot ovat edelleen mukana monen lapsen leikeissä. Elokuvan päähenkilö Woody-cowboy ja avaruusrangeri Buzz Lightyear on nyt nähty moottoritiellä.

Facebookiin on julkaistu video, jolla nähdään rekan perässä roikkuvat lelut. Hauska koriste näyttää siltä, kuin animaatioelokuvan hahmot olisivat keskellä suurta seikkailua. Woody roikkuu kiinni Buzz Lightyearin kädessä.

Videota on katsottu yli 24 miljoonaa kertaa. Upea idea on muuttanut amerikkalaisrekan mielikuvitukselliseksi Toy Stroryn näyttämöksi. Lapset ainakin keksivät varmasti tarinoita roikkuvat nuket nähdessään.

https://www.facebook.com/watch/?v=2535874349972851