Taskuvarkaiden isku videolle Mallorcalla – 360-kamera tallensi kaiken

Ohhoh! · Tim Isokivi

Espanjan Mallorcalla vieraillut turisti tuli kuvanneeksi selfiekepillään odottamattoman tilanteen. Videolle ikuistuivat niin häntä seuranneet taskuvarkaat kuin varkaita varjostaneet poliisitkin.

Videolla nähdään kaksi kaupungilla liikkuvaa turistia, joista toinen kuvaa maisemia selfiekeppiin kiinnitetyllä 360 asteen kameralla. Paria seuraavat lyhyen matkan päässä valkoisiin paitoihin pukeutunut mies ja nainen.

Turisteja vaanivat mies ja nainen ovat kuitenkin tietämättään tulleet myös itse seuratuiksi. Videon lopussa taskuvarkaat yllättää punapaitainen siviilipoliisi, joka pidättää heidät. Yllättävä tilanne selviää välikohtauksen tietämättään kuvanneille turisteille vasta poliisin kertoessa heille asiasta.