Abigail Ratchfordin Louis Vuitton -bikinit pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

View this post on Instagram

💋💋💋

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Nyt Abigail Ratchford nähdään somekuvassaan poseeraamassa niukoissa Louis Vuittonin luksusbikineissä, joilla oli hieman haasteita peittää erittäin rintavan kaunottaren kurveja. Viime päivinä Abigail on muutenkin näyttäytynyt päivityksissään lähinnä erilaisissa bikineissä kuin mainoskatalogista ikään.

View this post on Instagram

Pic 1 orrrr 2 ?! 🤔😋 @fashionnova 🔥🔥

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.