Iskelmä Festivaali yleisöennätykseen – Himoksella juhli 36 000

Viihdeuutiset · Stara.fi

11. kertaa järjestetty Himoksen Iskelmä Festivaali keräsi kolmen päivän aikana paikalle tapahtuman historian suurimman yleisön, yhteensä 36.000 juhlijaa. Tapahtuman VIP-liput oli loppuunmyyty jo ennakkoon. Lauantain liput myytiin loppuun portilta.

– Iskelmä Festivaalin ovat löytäneet niin nuoret kuin aikuiset. Täällä on rento ja loistava yhteisöllinen meininki. Monelle tapahtumasta onkin tullut yksi kesän kohokohdista, ja johon valmistaudutaan jo hyvissä ajoin, tuotantopäällikkö Anniina Havukainen kommentoi.

Tapahtuma tarjoili yli 30 eri keikkaa. Suurimman suosion keräsivät Lauri Tähkä, Popeda ja Juha Tapio. Tänään esiintyvät vielä Kaija Koo, Apulanta ja Raskasta Iskelmää -kokoonpano. Tapahtumassa oli ohjelmaa kahdella lavalla ja Himos Areenassa. Lisäksi tarjolla oli runsaasti oheisohjelmaa bingosta tietovisoihin ja karaokesta tanssikursseihin.