Naisen tinnityksen karmiva syy selvisi – korvasta löytyi punkki!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Luonnossa liikkuvia on jälleen tänäkin kesänä varoitettu ihoon tarttuvista ja mahdollisesti tauteja levittävistä punkeista. Erään naisen tapauksessa punkki puri häntä jalkaa tai kättä huomattavasti ikävämpään paikkaan.

Thaimaassa asuva 50-vuotias nainen oli saapunut tohtori Piradee Chanmonthonin vastaanotolle, valittaen vasemmassa korvassaan viikkojen ajan kuulunutta tinnitusta. Lääkärin vilkaistessa potilaan korvaan sen karmiva aiheuttaja paljastui.

Naisen korvaan oli ryöminyt punkki, joka oli toistuvasti purrut korvakäytävää. Potilaan onneksi ötökkä onnistuttiin poistamaan korvasta turvallisesti. Korvan tähystys ikuistettiin viraalina sittemmin levinneeksi videoksi, jonka katsomista ei suositella heikkohermoisille.