Stara korva

Viihdeuutiset

Tytön korvasta ilmestyi muurahaisia – lääkäri teki puistattavan löydön

Intiassa lääkärit ovat tehneet todella puistattavan löydön pienen tytön korvakäytävästä. Korvakipua valittanut 12-vuotias tyttö oli istunut lääkärin tuoliin, jossa hän sai kuulla muurahaisten tehneen pesän hänen korvaansa.

Gujuratissa asuva Shreya Darji kertoi lääkärille ihmetelleensä sitä, että hänen korvastaan tulee välillä muurahaisia ulos. Darji kertoi Metro-lehden mukaan huomanneensa asian jo viime elokuussa, mutta se ei häirinnyt tyttöä vielä silloin. Nyt niitä kuitenkin ryömi jo kymmenittäin korvasta ulos joka päivä, minkä vuoksi tyttö oli viety lääkäriin.

Lääkärit löysivät korvakäytävästä muurahaisten pesän. Videolla nähdään, miten lääkäri irrottaa pihdeillä syvältä korvakäytävästä muurahaisia, jotka ovat kohtuullisen isokokoisia. Lääkärit ovat löytäneet korvan sisältä jo yli 1.000 muurahaista. Muurahaiset eivät ihme kyllä ehtineet tehdä pienten puremien lisäksi muuta vahinkoa tytön korviin.

Terveys Viihdeuutiset

Vanhus otti korvalävistyksen – migreenikohtaukset loppuivat kuin seinään

Norfolkissa asuva 70-vuotias isoisä on testannut erikoista hoitokeinoa parantuakseen jatkuvista migreenikohtauksista. Epätoivoinen Colin Seaman oli kyllästynyt syömään vahvoja lääkkeitä vaivaansa, joten hän päätti kokeilla auttaisiko korvalävistys kipuihin.

Mirror-lehden mukaan Seaman oli kuullut ja lukenut lehdistä, että korvaan tehtävä daith-lävistys oli auttanut monia migreenipotilaita, vaikka sen vaikutuksista ei ollutkaan saatavilla tieteellistä näyttöä. Seaman koki, ettei hänellä ollut mitään menetettävää ja hän marssi lävistysliikkeeseen.

Colinin yllätykseksi lävistys auttoi. Hänen migreenikohtauksensa loppuivat kuin seinään lävistyksen ottamisen jälkeen. Seaman kertoi, että hänellä ei ole ollut migreeniä yli kuukauteen, mikä on ihme, sillä hän kärsii päänsärystä ja migreenistä jatkuvasti. Colin on ollut tyytyväinen kokeiluunsa, eikä häntä haittaa vaikka hänen lapsenlapsensa ajoittain nauravat hänen nuorekkaalle lävistykselleen.

Daith-lävistyksistä ja pääsärkyjen parantumisen yhteydestä on uutisoitu Yhdysvalloissa usein, mutta ainakaan toistaiseksi tieteellisiä tutkimuksia ei ole aiheesta löytynyt. Lävistys ei ole auttanut kaikkia migreenipotilaita, mutta osan oireet ovat parantuneet.