Se oli siinä! Blockfest taas kerran loppuunmyyty ennakkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Ratinassa 16. ja 17. elokuuta järjestettävä Blockfest on perinteiseen tapaan loppuunmyyty jo ennakkoon, mitä se on ollut jokaisena järjestämisvuonnaan. Tällä kertaa loppuunmyynti tapahtui peräti puolitoista kuukautta ennen porttien aukeamista.

Blockfest 2018, Kuva: Stara

12. kertaa järjestettävä kaupunkifestivaali odottaa Ratinaan elokuuksi kaikkien aikojen kävijäennätystä. Tapahtuman loppuunmyynti aiheuttaa perinteisesti vilkasta lippujen myyntiä epävirallisissa kanavissa, mutta Blockfest ei suosittele pääsylippujen ostamista kolmansilta osapuolilta virallisten lippukauppojen ulkopuolelta.

Blockfest 2015, Kuva: Julius Konttinen

Festivaali muistuttaa, että oma pääsylippu tulee pitää tallessa ja ottaa mukaan tapahtumaan saapuessaan. Tänäkin vuonna Blockfest-lipun ostaneilla on mahdollisuus tilata ranneke kotiin jo etukäteen. Lisäksi festivaali järjestää rannekkeenvaihdon Tampereella tapahtumapäivinä sekä ennakkoon. Blockfest kehottaa tapahtumaan saapuvia tutustumaan hyvissä ajoin festari-infoihin. Lisätietoa saa tapahtumasta saa Blockfestin verkkosivuilta.