Lesbopingviineille annettiin poikanen – osoittivat kasvatustaitonsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoon Sea Lifessa elää lesbopingviinipariskunta Marama ja Rocky. Valkokulmapingviinipari on ollut yhdessä viisi vuotta. Pariskunta on rakentanut kaksi vuotta suurella hartaudella pesää toivoen omaa poikasta.

Nyt eläintarhan työntekijät ovat antaneet parille oman munan munittavaksi emolta, jolla oli kaksi munaa. Munan alkuperäisellä pingviiniemolla oli vaikeuksia hoitaa molempia, joten Marama ja Rocky saivat suuren kunnian adoptoida pienokaisen hoidettavakseen. Munasta on nyt kuoriutunut parin ensimmäinen yhteinen poikanen, Daily Mail uutisoi.

Pingviininaaraspari hoitaa pienokaista herkeämättä ja vuorotellen. Rockyn ja Maraman rakkaustarina ei ole harvinainen, sillä homoseksuaalisuus on yleistä myös pingviineillä. Ne valitsevat yleensä kumppanin koko loppuelämäkseen ja ovat uskollisia – sukupuolesta riippumatta.