Ruumis putosi taivaalta auringonottajan viereen – paljastui lentokoneen salamatkustajaksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lontoon Claphamissa sijaitsevaan puutarhaan on ilmestynyt ruumis mystisissä olosuhteissa. Sen uskotaan olevan peräisin yllä lentäneen lentokoneen laskutelinetilasta. Mies oli pudonnut vain noin metrin päähän kotitalonsa puutarhassa aurinkoa ottaneesta asukkaasta.

Ulkoa kuulunutta rysähdystä ihmetellyt naapuri kuvailee luulleensa ruumista ensin nukkuvaksi kodittomaksi, kunnes huomasi seinien tahriintuneen hänen verestä.

– Mikäli mies olisi pudonnut kaksi sekuntia aikaisemmin, olisi hän osunut alueelle jossa oli satoja ihmisiä. Lapseni olivat puutarhassa vain 15 minuuttia aikaisemmin, naapuri kuvaili BBC:n mukaan.

Ruumiin putoamista todisti paikallinen lentokonebongari, joka oli seurannut lentoa älypuhelinsovelluksella. Kenya Airways -lentoyhtiön mukaan Hearthrow’n kentälle laskeutuneen koneen laskutelinetilasta löytyi laukku ja ruokaa. Ne viittaavat miehen matkustaneen tarkoituksella salaa koneessa.