Mikael Gabriel kävi viimein koulunsa loppuun ja sai todistuksen: ”En olisi uskonut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin artisteihin jo vuosien ajan lukeutunut Mikael Gabriel on parhaillaan pitkällä tauolla, mutta aivan laakereillaan hän ei ole kuitenkaan maannut. Eilen illalla suosikkiräppäri paljasti ilouutisen, jonka mukaan hän on viimein saanut koulutodistuksen. Samalla hän kertoi miten se tapahtui.

– Vuosi sitten törmäsin kaupassa mun vanhaan rehtoriin joka syötti idean, että kävisin mun musajuttujen alkaessa jääneen koulun loppuun. Hetken mietin ja sitten päätin että vien loppuun jotain joka on painanut mua aina välillä. Raivasin töiden keskelle vapaata, että pystyin keskittymään kunnolla koulujuttuihin, Mikael Gabriel kirjoitti.

– Eilen 3.7.2019 kävin hakemassa tältä vanhalta rehtorilta todistuksen. Viime aikojen panostus näkyi lopputuloksessa, kun päättötodistuksen keskiarvokin lähenteli kiitettävää (4.37). Tuntuu niin siistiltä enkä olis tuolloin koulun kesken lopettaessa uskonut, että nyt haaveilen jo korkeakouluun menemisestä. Senkin aika tulee jossain vaiheessa, mutta mä teen seuraavan levyn ensin, artisti lupaa.

Lisäksi Mikael Gabriel muistuttaa muillekin, että koskaan ei ole myöhäistä saattaa loppuun kesken jääneitä asioita ja toteuttaa omia unelmiaan.