Missikaunotar Rosa-Maria Ryyti pulahti uimaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on upea missikaunotar, joka nousi suurimpaan suosioonsa vasta varsinaisen missivuoden jälkeen. Hän poseeraa nykyisin usein upeissa poseerauskuvissa sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on jo lähes 40.000 seuraajaa. Tällä kertaa vuorossa on lomakuva kuin paratiisista.

View this post on Instagram

Influencer starter pack:

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

Äskettäin Espanjassa Menorcan saarella poseerannut Rosa-Maria on nyt julkaissut lisää upeita lomakuviaan, joista näyttävimmässä hänet nähdään kahlaamassa rantavedessä. Niukat keltaiset bikinit paljastavat missikaunottaren bikinipepun ja otos saakin varmasti monet Ryytin miespuoliset fanit huokaamaan.

View this post on Instagram

Sunset at Cala Galdana ☄️

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on