Spice Girlsin maailmankiertue vaakalaudalla – Geri Horner ei halua mukaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tyttöbändi Spice Girls toteutti onnistuneen konserttikimaran Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kiertue oli loppuunmyyty. Spice Girlsin oli tarkoitus järjestää maailmankiertue, mutta nyt se on vaarassa mennä mönkään.

Ginger Spice, eli nykyisin Australiassa asuva Geri Horner, on sanonut suoraan jättävänsä maailmankiertueen väliin. Syynä ovat hänen lapset, joista nainen ei halua olla erossa pitkiä aikoja. Hän ei näe kiertuetta sen arvoisena, että aika olisi pois hänen perheeltään, The Sun uutisoi.

Ilman Victoria Beckhamia esiintyneet Spice Girlsin jäsenet esiintyivät 13 keikkaa loppuunmyydyillä areenoilla. Spice Girlsin jäsenet ovat pohtineet, kuinka he pystyvät pitämään yhtyeen fanit tyytyväisenä ja maailmankiertue olisi ratkaisu asiaan. Ilman Geriä faneille esiintyisi ainoastaan kolme yhtyeen jäsentä.