Trumpin salarakas jalat levällään – tähtipöksyt kaivautuvat vakoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Donald Trump Jr:n salarakkaana tunnettu laulaja Aubrey O’Day on juhlinut Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää. Nainen on pukeutunut tähtilippua esittäviin bikineihin ja päättänyt poseerata kameralle haarat levällään.

– Syntynyt Yhdysvalloissa, Aubrey O’Day kirjoittaa roisin kuvan yhteyteen.

Nainen on muokannut ulkonäkönsä patrioottisen amerikkalaiseen tyyliin. Hän suunnitteli taannoin perheen perustamista Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan kanssa, mutta jäi nuolemaan näppejään. Donald Trump Jr. jäi kiinni uskottomuudesta ja päätti yrittää lastensa äidin Vanessa Trumpin kanssa. He ovat nyt eronneet, mutta laulajatar ei halua presidentin poikaa takaisin.

View this post on Instagram

born in the USA. @fashionnova #happyfourth

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on