Skientologinäyttelijät löysivät toisensa? Tom Cruise ja Elisabeth Moss deittailevat!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skientologikirkon vaikutusvaltaisimpiin miehiin kuuluva näyttelijä Tom Cruise tapailee ilmeisesti näyttelijä Elisabeth Mossia. Cruise erosi näyttelijä Katie Holmesista seitsemän vuotta sitten.

Aktiivisesti skientologiaa harjoittava Elisabeth Moss sanoi viime vuonna ystävälleen, että on aina ollut ihastunut Tom Cruiseen. Hän ei kuitenkaan arvannut, että tästä lauseesta kännistyisi pieni romanssi. Nyt naisen kerrotaan tapailleen Tom Cruisea jo hetken aikaa ja he suunnittelevat yhteistä tulevaisuutta. Heidän tähtäimessään on avioliitto ja lapsia, OK! -lehti uutisoi.

Amerikkalainen Elisabeth Moss on tullut tunnetuksi Mad Men ja The Handmaid’s Tale -televisiosarjoista. Hän on voittanut rooleistaan parhaan naisnäyttelijän Primetime Emmyn ja Golden Globen. Elisabeth Moss on 36-vuotias, eli 20 vuotta Tom Cruisea nuorempi.

OK!