Upea idea! Trampoliinista saa kesäisen yömajan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monen perheen pihalla on suurikokoinen trampoliini turvaverkkoineen. Nyt netissä on vinkattu ihastuttava idea, jonka avulla trampoliinin saa muutettua hauskaksi majaksi.

Trampoliinia ja sen turvaverkkoa voi hyödyntää kesäisellä retkellä takapihalle. Verkon ympärille voi ripustaa suojakankaita ja päälle LED-valosarjan. Kun trampoliinin päälle heittelee vilttejä ja tyynyjä, muuttuu se rennoksi oleskelupaikaksi.

Majassa tulee kuitenkin sopia, ettei siellä pompita retkeilyn aikana. Trampoliinista tulee nopeasti vaarallinen areena, mikäli siellä telmii samanaikaisesti useampi lapsi. Klinikoilla vierailee päivittäin trampoliinitapaturmissa loukkaantuneita.

Trampoline hideaway! 💚

Publiée par Witches' Gallery sur Mardi 18 juin 2019