Peltipoliisi räjäytettiin Ulvilassa – tie suljettiin tuntikausiksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi pyytää vihjeitä liittyen varhain tänä aamuna peltipoliisin räjäyttämiseen Ulvilassa. Liikenne suljettiin tuntien ajaksi poliisien suorittaman tutkinnan vuoksi. Tapausta tutkitaan liikennetuhotyönä ja räjähderikoksena.

Lounais-Suomen poliisilaitos on aloittanut esitutkinnan tapauksessa, jossa valtatie 2:lla Ulvilan Friitalan kohdalla sijaitsevaa liikennevalvontakameraa oli viime yönä vahingoitettu. Teon epäillään tapahtuneen räjäyttämällä kello 04:20 aikaan. Poliisi pyytää yleisön apua tapauksen selvittämiseen.

Asiaan liittyviä havaintoja tehneitä ja siitä muuten jotakin tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä joko poliisin sähköpostiin vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelimeen 050 456 4963. Myös nimettömänä annetusta vihjeestä voi olla apua tapauksen selvittämiseen. Liikenne on nyttemmin palautettu normaaliksi.