Sofia Richiestä varttui todellinen rantakissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmen lapsen isä Scott Disick rauhoittui naisseikkailuistaan viime vuoden syksynä muodostettuaan suhteen nuoreen malliin, Sofia Richieen. Pariskunnan ensimmäinen seurusteluvuosi oli ennen kaikkea uuden opettelemisen aikaa Sofialle. Vuoden aikana Sofiasta on kuoriutunut todellinen bikinikaunotar.

Tällä kertaa Sofia esittelee poikkeuksellisen näyttävää bikinivartaloaan ja osoittaa olevansa erittäin näyttävä rantojen kaunotar. Kuvatekstin perusteella Richie on aloittamassa uuden uran vaatesuunnittelijana, sillä Frankies Bikinis on lanseeraamassa yhteismalliston.

View this post on Instagram

💅🏽

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia Richien suhde Kardashianin julkkisperheeseen on ollut värikäs. Hänen kerrotaan todenneen lähipiirilleen, että hän toivoo onnistuvansa Scott Disickin kanssa. Sofia haluaa rakkauden ja suhteen kestävän pitkään, vaikka tunteekin aina olevansa ulkopuolinen lasten läsnäollessa.