Rosa-Maria Ryyti nautiskelee aurinkolomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on upea missikaunotar, joka nousi suurimpaan suosioonsa vasta varsinaisen missivuoden jälkeen. Hän poseeraa nykyisin usein upeissa poseerauskuvissa sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on jo lähes 40.000 seuraajaa. Viime aikoina Ryyti on julkaissut upeita lomakuviaan.

View this post on Instagram

Pretty sure my birthstone is a seashell. 🐚

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

Äskettäin Espanjassa Menorcan saarella bikineissä poseerannut missikaunotar nähdään nyt niin ikään pysäyttävän näyttävässä lomakuvassa oransseissa bikineissä. Hänen päivettynyt ihonsa ja vaaleat pitkät hiuksensa saavat yhdessä täydellisyyttä hipovan bikinivartalon kanssa varmasti miesten sukat pyörimään jaloissa.

View this post on Instagram

The most beautiful town. #Ciutadella

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

View this post on Instagram

Pools and bikinis, gotta love summer. ❤️

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on