Mitkä pakarat! Somen seksikkäin mallitulokas esitteli bikinipeppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa.

Tällä kertaa Charly Jordan on esitellyt tyrmäävän upeaa mallivartaloaan bikineissä kuvissa, joissa hänen pakaransa nousevat päärooliin. Mallikaunottaren bikinipeppua saadaan ihastella maisemissa, jotka lienevät peräisin Kreikan lomasaarilta.

Los Angelesissa asuva DJ-mallikaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa Charly nähdään sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä. Video lienee kuvattu jonkinlaisessa casting-tilaisuudessa.

Uusimmat