Charly Jordan esitteli bikinipeppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa.

View this post on Instagram

Help me lose my mind 🌙

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Tällä kertaa Charly Jordan on esitellyt tyrmäävän upeaa mallivartaloaan bikineissä kuvissa, joissa hänen pakaransa nousevat päärooliin. Mallikaunottaren bikinipeppua saadaan ihastella maisemissa, jotka lienevät peräisin Kreikan lomasaarilta.

Los Angelesissa asuva DJ-mallikaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa Charly nähdään sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä. Video lienee kuvattu jonkinlaisessa casting-tilaisuudessa.