Jenelle Evans sai lapset takaisin – koiran ampuminen olikin julkisuustemppu?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-teiniäiti Jenelle Evansin perhe oli äskettäin kriisissä, kun hänen aviomiehensä David Eason ampui seurakoira Nuggetin, nainen sai potkut suositusta televisiosarjasta ja kaikki perheen lapset otettiin huostaan. Nyt tilanne on rauhottunut.

Jenelle ja David Eason ovat saaneet väliaikaisesti muille perheenjäsenille sijoitetut lapset takaisin kotiinsa. Nyt on tullut myös ilmi, että poliisi ei enää tutki David Easonin syyllistymistä eläinrääkkäykseen. Hänen väitettiin ampuneen perheen koiran, koska se oli purrut pientä Ensley-tyttöä. Koiran ruumista ei kuitenkaan löydetty.

Jennelle myönsi poliiseille, että ei todellisuudessa edes tiennyt, mitä koiralle oli tapahtunut. Viranomaiset eivät siten pysty todistamaan tapahtumia ja asettamaan David Easonia syytteeseen. Sen sijaan perhe saavutti kohun avulla runsaasti julkisuutta, E! News uutisoi.