Marika Fingerroos ulkoilutti poveaan aurinkorannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

Suomen hyytävän kylmää heinäkuuta etelän lämpöön paennut Marika on nyt esitellyt rantakuntoaan asianmukaisesti rannalla myös lomakohteessaan. Suomalainen kurvitar ei takuulla jäänyt lainkaan paikallisista povipommeista. Entinen salarakas on reissussa kolmen viikon ajan.

– Olen aina tykännyt auringosta ja lämpimästä säästä, joten päätimme tänäkin kesänä ottaa matkan pois koto suomesta. Ne jotka sanoo, ettei kesällä halua lähteä pois, niin mä kyllä haluan, kun katson seuraavan 3 viikon säätä, Marika Fingerroos kertoi.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.