Tässä on Italian salainen matkailuhelmi – vetää vertoja jopa Comojärvelle

Matkailu · Terhi Piiroinen

Italian Lombardiassa sijaitseva Iseojärvi on kuin pieni salainen paratiisi. Monet matkailijat tuntevat Comojärven ja Gardajärven alueen, mutta Iseojärvi on vielä suurelle yleisölle tuntemattomampi. Se on upeiden vuorimaisemien ympäröimä.

Pohjois-Italian järvialue on luontoa rakastavan matkailijan unelmien kohde. Iseojärvi jakaa Brescian ja Bergamon kaupungit. Sen ympärillä on upeita maisemia, joita voi kierrellä helposti autolla ajellen. Alue soveltuu myös patikointiin ja muuhun ulkoliikuntaan, Travel + Leisure uutisoi.

Järvellä voi kulkea veneellä tai vuokrata paikkansa kalastusalukselta. Iseojärvellä sijaitsee myös Euroopan isoin saari, Monte Isola. Järven ympäristössä on myös kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä ja upeita ravintoloita. Kokosimme alle inspiraatiokuvia Instagramista.

View this post on Instagram

Another view at sunset

A post shared by @ g_ok_il_comandante on

View this post on Instagram

Just postcard.

A post shared by Gae (@gaet_1991) on

View this post on Instagram

Cena con vista…belle serate

A post shared by annafor (@annalisa.foresti) on