Ultimaattinen krapuladrinkki – Bloody Mary 40 lisukkeella

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Bloody Mary on ehkäpä maailman legendaarisin krapuladrinkki, joka on valmistettu tomaattimehusta, vodkasta ja mausteista. Juomaan pannaan perinteisesti selleri sekoitustikuksi, mutta amerikkalaisessa Hash Kitchenissä juoma muutetaan ruoka-annokseksi.

Arizonalaisessa ravintolassa saa drinkin sekaan lähes kaikkea, mitä krapulassa tekee mieli. Sekoitustikkuihin pannaan oliiveja, pekonia, uppopaistettuja herkkuja, salamia, kasviksia tai vaikka keitetty kananmuna. Juoman nauttimisen jälkeen on varmasti valmiina uuteen nousuun.

Bloody Maryja voi tilata tavallisen kokoisina annoksina, mutta myös jättisatsina. Suurin annos maksaa 34 dollaria, eli 30 euroa. Siitä riittää juomista ja syömistä koko aamupäivän ajaksi.

https://www.facebook.com/watch/?v=344398602895728