Suomalaisyhtiöltä hämmentävä drinkki – mukana käpy!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen gini on menestynyt viime aikoina historiallisen hyvin kansainvälisesti, sillä muun muassa Napue Gin ja Arctic Blue Gin ovat voittaneet useita arvostettuja palkintoja. Napue Ginistä tehdään maailman parhaana taannoin palkittu gin & tonic, jossa on mukana karpaloita ja rosmariinia.

Maailman parhaana gininä palkittu suomalainen Arctic Blue Gin on nyt lanseerannut uuden drinkin, joka on jopa suomalaisittain melko eksoottinen. Kyseessä on nimittäin Koli Martini, joka sisältää viisi senttilitraa Arctic Blue Giniä ja yhden senttilitran Dry Vermouthia.

Nämä sekoitetaan rauhallisesti toisiinsa martinilasissa. Uutuusdrinkin varsinainen eksoottisuus tulee vasta tämän sekoituksen päälle, sillä juomaan lisätään kuusipuun käpy. Staran saamien tietojen mukaan kuusen ja männyn kävyt ovat parhaita tähän kyseiseen drinkkiin.