Nerokasta! Aurinkotuoli mahdollistaa lukemisen vatsallaan makoillessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmassa tehdään tänäkin kesänä miljoonia matkoja rannalle, jossa aika kuuluu monilla muun muassa kirjoja lukien. Eräs ikiaikainen ongelma siinä kuitenkin on oikean asennon löytäminen. Selällään makoillessa lukeminen on luonnollista ja helppoa, mutta vatsallaan maaten usein melko hankalaa.

Nyt Amazon on kuitenkin tuonut markkinoille Ostrich CHS-1002R -aurinkotuolin, joka on suunniteltu mahdollistamaan lukeminen myös vatsallaan makoillessa. Noin 55 euron hintaan voi ostaa itselleen aurinkotuolin, johon on tehty reiät sekä käsille että kasvoille.

Tässä aurinkotuolissa selkää ei tarvitse rasittaa lukiessa, vaan aurinkotuolissa voi maata rennosti ja keskittyä täysillä luettavaan lehteen tai kirjaan. Lisäksi mukana tulee myös hevosenkengän muotoinen tyyny, jonka voi asettaa kasvojen ympärille täydellisen lukunautinnon saavuttamiseksi.