Lentomatkustajan ikävä temppu paljastui – hattu ei peittänyt riittävästi

Matkailu · Terhi Piiroinen

Lentokoneessa joutuu istumaan tiiviisti ja oma tila on erittäin pieni. Tällöin on suorastaan pakko ottaa kanssamatkustajat huomioon, eikä istumapaikalla ole soveliasta leveillä tai löhötä muilta tilaa vieden.

Mediaan nousee aika ajoin kuvia matkustajista, jotka ovat tunkeneet paljaita jalkojaan edessä olevan matkustajan penkille. Nyt eräs nainen teki saman, mutta yritti naamioida paljaat varpaansa harmaan hatun avulla. Koominen tilanne ikuistettiin valokuvaan.

Instagram-sivusto Passenger Shaming listaa epäasiallisesti käyttäytyvien lentokonematkustajien kuvia nettiin. Osa ihmisistä ei yksinkertaisesti kykene noudattamaan käytöstapoja tai etikettejä. Lentokoneessa on otettava muut huomioon.