Unohda Area 51: 40 000 ihmistä aikoo rynnäköidä Bermudan kolmioon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on viime päivinä ihmetelty Facebook-tapahtumaa, jossa ihmisiä yritetään saada tunketumaan joukolla Area 51 -sotilastukikohtaan. Yhdysvaltojen armeijan väitetään piilottelevan Nevadassa sijaitsevassa tukikohdassa avaruusolioita ja niiden teknologiaa.

Nyt Storm Area 51 -tapahtuma on synnyttänyt vielä hämmentävämmän idean. Jopa 40 000 henkeä väittää osallistuvansa tapahtumaan, jossa rynnäköidään Bermudan kolmioon. Järjestäjien mukaan Bermudan kolmio ei voi nielaista heitä kaikkia.

Atlantin valtameren Bermudan kolmio kutkuttaa Area 51:n tavoin paranormaaleista ilmiöistä kiinnostuneiden mielikuvitusta. Alueella väitetään kadonneen poikkeuksellisen suuri määrä laivoja ja lentokoneita. Katoamisista on epäilty muun muassa ufoja ja portteja rinnakkaisiin ulottuvuuksiin.

Toisin kuin Area 51:n tapauksessa, eivät Bermudaan kolmioon rynnäköivät ole todennäköisesti vaarassa joutua sotilaiden ampumaksi. Hukkumisen mahdollisuus on kuitenkin avomeressä sitäkin suurempi.

 

The Bermuda Triangle, expectation vs reality.

Publiée par Joel Cabrera sur Dimanche 14 juillet 2019