Top Gun -elokuva saa jatkoa – vauhdikas traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tom Cruisesta supertähden tehnyt kasariklassikko Top Gun – lentäjistä parhaat on saamassa jatkoa. Hävittäjälentäjien vauhdikkasta elämää seurataan jälleen Top Guin: Maverick -elokuvassa.

Top Gun: Maverick -elokuvassa Cruisen esittämä Peter ”Maverick” Mitchell on nyt kapteeni ja lentäjien kouluttaja. Hän saa oppilaakseen Miles Tellerin näyttelemän Bradley Bradshaw’n, joka on hänen ensimmäisessä osassa kuolleen lentäjäparinsa poika.

Toimintaelokuvan ensi vuonna ensi-iltansa saavasta jatko-osasta tarjoaa esimakua uunituore traileri. BBC:n mukaan Tom Cruise kertoi Comic-Con -tapahtumassa kaiken elokuvassa näkyvän olevan todellista ja tuotantoryhmän tehneen tiivistä yhteistyötä Yhdysvaltojen laivaston kanssa.