Kaikkien aikojen kannabispiippu – valmistettiin jäälohkareesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Weedmayhem-niminen yritys on lanseerannut yritystoimintansa näyttävästi Los Angelesissa Greek Theatressa. Yritys oli tilannut paikalle jäästä valmistetun bongin. Valtavasta jäälohkareesta valmistettu kannabispiippu oli myös käyttövalmis.

Avajaisbileisiin kutsutut pystyivät polttamaan jääpiipun sisältöä, ja mahtavasta luomuksesta on julkaistu runsaasti kuvia sosiaaliseen mediaan. Piippu kuvastaa hyvin Weedmayhem-yrityksen liiketoimintaa, joka on ainutlaatuisen näyttävä.

Weedmayhem tavoittelee amerikkalaismarkkinoiden kärkipaikkaa avaamalla suuren kannabiskaupan nettiin. Yhdysvalloissa on höllennetty viime vuosina marihuanan käyttöä koskevia lakisäädäntöjä. Yhdysvaltojen 33 osavaltiota on sallinut kannabiksen lääketieteellisen käytön. Kymmenen osavaltiota on puolestaan sallinut kannabiksen viihdekäytön täysi-ikäisille.

View this post on Instagram

#weedmayhem #icebong #itworkstoo #funday #saturdaysswagg

A post shared by Chana Swope (@ladybugthelioness) on