Taylor Swift lähetti Katy Perrylle keksejä – vuosien riita ohi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taylor Swiftin ja Katy Perryn välillä on jo vuosien ajan ollut pahaa verta. Kaikki alkoi siitä, kun laulajien taustatanssijat vaihtoivat lennosta leiriä. Katy Perry yritti tehdä sovintoa jo viime vuonna lähettämällä Taylor Swiftille oliivinoksan rauhan eleenä.

Nyt runsaasti mediahuomiota saanut riita vaikuttaa tulleensa lopullisesti päätökseen. Katy Perry julkaisi äskettäin kuvan kekseistä Instagramiin. Keksilautasen reunassa on teksti: ”Vihdoinkin rauha!”. Samassa julkaisussa Katy Perry kiittää Taylor Swiftia.

Taylor Swift jakoi sosiaalisessa mediassa vuosi sitten videon Katy Perryltä saamastaan lahjasta. Kyseessä oli perinteisesti rauhan symbolina pidetty oliivinoksa. Mukana oli viesti, jossa poptähti kertoi olevnsa pahoillaan.

– Hei vanha ystävä, olen harrastanut itsetutkiskelua menneisiin väärinkäsityksiin ja satutettuihin tunteisiimme liittyen. Haluan selvittää välejämme, kirjeessä luki.

View this post on Instagram

feels good 🧡 @taylorswift

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on