Auto katolleen rajussa onnettomuudessa – sivullisten ansiokas toiminta videolle

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaikki eivät jää onnettomuuksia todistaessaan tuijottamaan tilannetta sivusta. Yhdysvaltojen Illinoisissa joukko laupiaiksi samarialaisiksi kuvailtuja sivullisia riensi nopeasti auttamaan auto-onnettomuuden uhria.

Tilanne sai alkunsa Ford Ranger -auton renkaan puhjettua valtatiellä lähellä Oak Brookia. Sen seurauksena kuljettaja menetti autonsa hallinnan ja ajoneuvo pyöri katolleen.

Lukuisat onnettomuutta todistaneet sivulliset riensivät paikalle auttamaan kuljettajaa. He onnistuivat kääntämään auton kyljelleen ja auttamaan miehen pois autosta paikalla olleen rakennustyöläisen työkalujen avulla. Onnettomuuden uhri, Orlando Hernandez, toimitettiin sittemmin paikalliseen sairaalaan.

 

Good Samaritans rescue truck driver after vehicle overturns on highway

Good Samaritans stopped on both sides of the highway in a dramatic rescue of a pickup truck driver whose vehicle overturned in Illinois. The group banded together to flip the truck on its side and help the driver climb out of the truck. https://abcn.ws/2YbPvvu

Publiée par ABC News sur Lundi 22 juillet 2019

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.