Lokki saalisti chihuahuan – omistaja murheen murtama

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pienet koirarodut voivat olla vaarassa joutua suurikokoisten petolintujen saaliiksi. Äskettäin kerroimme videosta, jossa lokki nielaisee jäniksen kerralla. Harva todennäköisesti tulisi silti ajatelleeksi, että koirat voivat päätyä lokkien uhriksi. Nyt niin on kuitenkin käynyt.

Iso-Britannian Devonissa asuvan Becca Hillin nelivuotias chihuahua Gizmo oli leikkimässä aidatulla takapihalla, kun yläpuolella liitänyt lokki hyökkäsi sen kimppuun. Lintu nappasi koiran mukaansa Beccan ja hänen puolisonsa todistaessa tapahtunutta järkyttyneinä vieressä.

NBeccalla ei ole hajuakaan, pudottiko lintu Gizmon ja missä se on tällä hetkellä. Mirror-lehden mukaan nainen kertoo hänen ja tyttärensä olevan erittäin järkyttyneitä tapauksesta, mutta toivoo vielä löytävänsä koiran.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun lokit hyökkäävät pienten koirien kimppuun. Esimerkiksi vuonna 2015 niin ikään Iso-Britannian Devonissa asuva koiranomistaja joutui todistamaan, kuinka lokkilauma tappo hänen chihuahuansa.