Salarakas pyllisteli kameralle – uimapuku kuroutui peppuvakoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump Jr.:n kanssa aikoinaan salasuhteessa ollut muodokas laulajatar Aubrey O’Day on käynyt uimarannalla Malibussa. Naisesta on otettu joukko eroottislatautuneita valokuvia Instagramiin.

Neonkeltainen Fashion Novan uimapuku on syvällä peppuvaossa, kun losangelesilainen laulajatar poseeraa kameralle rannalla. Aubrey O’Day on vieraillut äskettäin MTV-televisiokanavan Ex On The Beach -ohjelmassa, ja nainen paljasti yksityiskohtia entisistä poikaystävistään. Hän kertoi muun muassa katuvansa suhdettaan Jersey Shore -tähti Pauly DelVeccioon, joka oli naisen mukaan todella manipuloiva.

Sen sijaan hän kaikkien yllätykseksi ylisti Donald Trumpin poikaa, vaikka on aiemmin sanonut inhoavansa koko miestä. Hän myönsi, että nuorempi Trump on hänen sielunkumppaninsa. Donald Trump Jr. seurustelee nykyisin uuden naisen kanssa, mutta hän saattaa miettiä asiaa muutaman kerran nähtyään Aubrey O’Dayn seksikkäät otokset.

View this post on Instagram

I got that water. @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on