Purkutalon kuvasta tuli viraalihitti – katon teksti sai ihmiset nauramaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Joshua Bohl otti kuvan maan tasalle puretusta talosta Facebookiin. Mies kertoi nähneensä purkutalon Rennerin kaupungissa, South Dakotassa. Eniten naurattaa talon kattoon kirjoitettu teksti.

Maan tasalle puretussa talossa lukee: ”Täällä oli hämähäkki”. Toisin sanoen Bohlin ottama kuva on kuin vitsi, jossa koko talo on purettu yhden kahdeksanjalkaisen takia. Todellisuudessa talo on ollut purkutuomion alla.

Rennerin talon omistaneet Jeff Hopkins ja Dawn Cronk purkivat talon, jotta voisivat rakentaa sen tilalle uuden. He halusivat kuitenkin antaa ihmisille naurun aihetta keskimällä kattoon lisättävän kirjoituksen hämähäkistä. Ihmiset ovat ottaneet valokuvia viraaliksi nousseen kirjoituksen luona, Argus Leader -julkaisu uutisoi.

Seen this in Renner today

Publiée par Joshua Bohl sur Mardi 16 juillet 2019