Huikea video: Drone jahtasi radio-ohjattavia autoja radalla

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ennen drone-lennokkien yleistymistä kauko-ohjattavat härvelit olivat useimmissa tapauksissa maata pitkin kiitäviä leluautoja. Tuoreella videolla radio-ohjattavat autot ja lennokit ottavat mittaa toisistaan.

Belgialaisella videolla vauhdin huumaan päästään kauko-ohjattavien autojen Circuit Zoler -radalla. Kahta kilpailevaa menopeliä seurataan ilmassa leikuvalla droonilla. Katso video tästä.

Lennokki pysyttelee hyvin kovalla vauhdilla ajavien miniautojen perässä, vaikka käännökset ovat toisinaan tiukkoja. Radio-ohjattaiven autojen jahtaamista upeaksi kokemukseksi kuvaileva dronen ohjaaja ei selkeästi olekaan vasta-alkaja tehtävässään.

https://www.liveleak.com/view?t=9P5ut_1563882126

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.