Kuvausryhmää kiellettiin katsomasta Leonardo DiCapriota silmiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurilla tähdillä on toisinaan maallikon korviin hämmentäviltä kuulostavia etuoikeuksia. Näyttelijä Leonardo DiCaprio ei ole poikkeus. Quentin Tarantinon tulevan Once Upon a Time in Hollywood -elokuvan kuvausryhmän jäseniä kehotettiin välttämään DiCaprion katsomista silmiin.

Asiasta kerrottiin The Hollywood Reporter -lehdessä. Erikoisen säännön takana oli näyttelijän toive siitä, että hän kykenisi pitämään yllä tarkasti harkitun mysteerisen ilmapiirin. Tähden epäillään samasta syystä jättäneen väliin kaikki tapahtumat Cannesin elokuvajuhlilla Once Upon a Time in Hollywoodin ensi-iltaa lukuunottamatta.

Once Upon a Time in Hollywood saa Suomen ensi-iltansa 16. elokuuta. DiCaprion ohella rooleissa nähdään muun muassa Margot Robbie, Brad Pitt, Dakota Fanning, Al Pacino ja Emile Hirsch.