Seksinnälkäinen nainen pidätettiin pahoinpitelystä – puristi liian kovaa miestä jalkovälistä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tämän päivän floridalainen rikollinen on 44-vuotias Anastacia Tasch, joka pidätettiin miehensä pahoinpitelystä. Nainen oli herättänyt aviomiehensä aamuyöllä sohvalta väkivaltaisesti. Hän puristi miestään kovakouraisesti genitaalialueelta.

Tampan alueella sijaitsevasta asuinhuoneistosta pidätetty Anastacia Tasch olisi halunnut harrastaa seksiä aviomiehensä kanssa. Mies oli kuitenkin nukkunut, kun vaimo oli kouraissut häntä jalkojen välistä. Aviomies soitti hätänumeroon.

Mies kertoi, että nainen oli puristanut sukuelimiä niin kovaa, että hänellä oli vaikeuksia kävellä. Tasch pidätettiin ja häntä syytetään lähisuhdeväkivallasta. Nainen on myöntänyt olleensa liian kovakourainen, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi