Elizabeth Hurleyn poika luo uraa mallina – hämmästyttävä yhdennäköisyys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Elizabeth Hurleyn poika Damian on selkeästi perinyt äitinsä ulkonäkögeenin. Äidissä ja mallina työskentelevässä pojassa on miltei hämmästyttävä yhdennäköisyys.

17-vuotias tähti osoitti taannoin kunniaa Elizabethille meikkiyhtiö Pat McGrath Labsin tilaisuudessa. Damianin päällä nähtiin hakaneuloin koristeltu Versacen puku, joka palautti monien mieleen hänen äitinsä 90-luvulla tunnetuksi tekemän Versacen mekon.

Damian Hurley opiskelee mallintöiden ohella valokuvaamista. Elizabeth Hurley nähdään työskentelee parhaillaan Marvelin Runaways-sarjassa, jonka kolmannella tuotantokaudella hänet nähdään pahis Morgan le Fayn roolissa.

 

View this post on Instagram

@youmagsocial out now xxx

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on