Benjihyppääjän köysi katkesi kesken hypyn – onnettomuus videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Benjihyppyonnettomuudet ovat melko harvinaisia, mutta niitäkin tapahtuu. Taannoin Puolassa todistettiin karmivaa tilannetta benjihyppääjän köyden petettyä. Onnettomuus ikuistettiin videoksi, joka ei välttämättä sovellu herkimmille katsojille.

39-vuotias mies oli hyppäämässä 92 metrin korkeudesta Puolan Gdyniassa sijaitsevassa Rady Europy -huvipuistossa. Kesken hypyn köysi katkesi, minkä seurauksena mies putosi alapuolella olleelle turvapatjalle.

Hyppääjän kerrotaan Daily Mailin mukaan saaneen vakavia vammoja selkärankaansa ja sisäelimiinsä, ja hän on parhaillaan sairaalahoidossa. Miehen selkäydin ei kuitenkaan mennyt poikki, joten hän tulee todennäköisesti säilyttämään liikuntakykynsä toivuttuaan onnettomuudesta.