Hyvästit rintahielle – keksintö pitää naisen poven viileänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivien kesähelteillä naisten rintojen hikoaminen on monille kiusallinen ongelma, mutta nyt siihen on keksitty ratkaisu. Polar Products -yritys on nimittäin tuonut markkinoille keksinnön, joka pitää rinnat viileänä kaikissa tilanteissa. Kyseessä on eräänlainen rintaliivien kylmäkalle.

Polar Products

Amazonissa noin kuuden dollarin hintaan myytävät geelipussit pannaan ensin jääkaappiin, jossa viilennyttyään ne sujautetaan rintaliivien sisään antamaan hieman viileyttä poveen. Ainakin toistaiseksi tuotteita on tosin saatavissa ainoastaan Yhdysvalloissa, josta ne voi tilata Suomeen.

Alunperin tuote suunniteltiin imettäville äideille, mutta se havaittiin lopulta hyväksi keinoksi myös hellekeleillä. Geelipussin voi pestä vedellä ja käyttää uudelleen. Lansinoh Therapearlin tuotteesta on tarjolla myös hieman kalliimpi luksusversio, jossa pussin päällä on pestävä ja vaihdettava kangaspussi.