Ivanka Trump onnitteli Boris Johnsonia ”Yhdistyneen Kingstonin” pääministerin virasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on herättänyt useita kertoja hilpeyttä väärin kirjoitetuilla twiiteillään ja asiavirheillään. Nyt tapa vaikuttaa periytyneen myös hänen tyttärelleen, Ivanka Trumpille.

Ivanka Trump jakoi Twitterissä viestin, jossa hän onnitteli Iso-Britannian uudeksi pääministeriksi nimettyä Boris Johnsonia tittelistään. Twiittiin oli kuitenkin päätynyt moka. Yhdistynyttä kuningaskuntaa tarkoittavan United Kingdomin sijaan hän puhui United Kingstonista, eli Yhdistyneestä Kingstonista.

Tiedossa ei ole, luuliko Ivanka Iso-Britannian nimi olevan United Kingston vai oliko kyse vain esimerkiksi puhelimen automaattisen tekstinkorjauksen aiheuttamasta mokasta. Twiitti on sittemmin poistettu ja maan nimi on kirjoitettu oikein uudessa viestissä.