Aura Fest tekemässä kävijäennätyksen – Stara VIP täyttymässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa 9. – 10. elokuuta järjestettävän Aura Festin lipunmyynti on parhaillaan ennätysvauhdissa. Festivaali järjestetään Kupittaanpuistossa, jossa sijaitsee myös tapahtuman Stara VIP.

– Yhdeksännen kerran järjestettävä Aura Fest suosii tänä vuonna erityisesti kotimaisia artisteja, mutta mukana on myös kaksi mielenkiintoista kansainvälistä DJ-nimeä. Erityisesti Pendulum on herättänyt valtakunnallista kiinnostusta, promoottori Tommi Mäki kertoo.

Aura Fest 2019

Kotimaisista esiintyjistä kärkiniminä Turussa nähdään JVG, joka kiertää parhaillaan festivaaleja massiivisella tuotannolla. Mukana ovat lisäksi muun muassa Pyhimys ja Reino Nordin. Festivaali on tänäkin vuonna ikärajaton, mutta Stara VIP ja anniskelualueiden ikäraja on 18 vuotta.

– Olemme asettaneet kävijätavoitteeksi Aura Festille tänä vuonna oheistapahtumineen yhteensä 12.000 kävijää. Lipunmyynti on tällä hetkellä noin 15 prosenttia edellä viime vuotta, eli uuden kävijäennätyksen toteutuminen näyttää erittäin todennäköiseltä, Mäki kertoo.

Kahden päivän lippu maksaa 89,90 euroa. Yhden päivän Stara VIP maksaa 119,90 euroa ja kahden päivän Stara VIP maksaa 169,90 euroa.