Miley Cyrus peppu pystyssä – stringit eivät paljon peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten suomalainen Alma on ollut mukana työstämässä Miley Cyrusin uuden She is Coming -levyn kappaleita Mother’s Daughter ja Cattitude. Kuvillaan usein kohahduttanut Miley Cyrus nähtiin myös Instagramissa poseeraamassa yhteiskuvassa Alman kanssa.

Uuden albuminsa promoamiseksi Miley julkaisi taannoin joukon rohkeita valokuvia sosiaalisissa medioissa. Kuvissa nähtiin esimerkiksi naisia rinnat paljaana. Miley itse poseerasi punaisessa lateksiasussa ja niittirivistö jalkovälissään.

View this post on Instagram

FUN BOY or FUCK BOY? 🌈

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Nyt tuoreissa kuvissaan hän keikistelee ilmeisesti kotisohvalla puolialastomana takapuoli pystyssä. Jalassaan hänellä on vain stringialushousut, joten pakarat paljastuvat kuvissa lähes täysin.

Uusimmat