Kiusatusta koulutytöstä pukukuningattareksi – itsetunto vahvistui roolileikeillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nyky-yhteiskunta mahdollistaa erilaisten persoonallisuuksien loistamisen ja hyväksynnän. Monet hakevat parempaa itsetuntoa erilaisten roolileikkien avulla. Yksi heistä on 24-vuotias amerikkalainen Tori.

Kimalteleviin ja värikkäisiin asuihin pukeutuva Tori leikittelee erilaisilla rooleilla. Hän maskeeraa kasvonsa mielikuvituksellisiin tyyleihin ja uskaltaa näyttäytyä huomiota herättävissä asuissa. Roolien taakse on helppo piiloutua, mutta samalla niiden avulla pystyy olemaan uniikki.

Nainen on vuokrannut itselleen asunnon, jossa on kokonaan vaatteille ja laittautumiselle omistettu ekstrahuone. Hän tälläytyy vuoden jokaisena päivänä. Tori on rakastanut roolileikkejä pienestä pitäen. Hänen poikaystävänsä rakastuikin juuri naisen kuplivaan luonteeseen ja näyttävään tyyliin. Tori todellakin erottuu tavallisista kaduntallaajista, eikä hän välitä muiden mielipiteistä.