Mies ajoi autonsa mereen – taustalla erikoinen vedonlyönti

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Etelä-Afrikkalaisella uimarannalla todistettiin taannoin erikoista tilannetta. Vihreä Volkswagen Golf -auto ajettiin rannalta suoraan kohti merta. Silminnäkijöiden mukaan kuljettaja ajoi auton kohti merta, kunnes se oli veden peittämä.

Tämän jälkeen hän nousi ulos hymyillen ja vilkutti rannallaolijoille. Tilanne päätyi turvakameran videolle. Tapaus herätti runsaasti hämmennystä paikallaolijoiden keskuudessa.

Paikallisen vesihiihtoklubin sihteeri Brenda Johnson kertoo News24-uutissivustolle kuulleensa myöhemmin, että tempauksen taustalla oli jonkin sortin vedonlyönti. Paikalle hälytettiin poliisit ja ensihoitajat, mutta tiedossa ei ole pidätettiinkö kuljettaja.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.